We zijn Kurt en Joke. We wonen met onze 2 dochters, 2 honden en 2 schapen in het mooie Haspengouw en houden ervan om te wandelen in de mooie natuur rondom ons.

Van kindsaf aan hebben we elk altijd honden, van diverse rassen, in huis gehad. Vanaf het moment dat we gingen samenwonen was dit ook met honden erbij. We hebben dan ook ervaring met opvoeden van honden. Joke haar mama en haar partner is reeds sinds enige jaren een pleeggezin voor blindegeleidehonden-in-opleiding (BCG). Het is hier dat we voor de eerste keer in contact kwamen met een “labradoodle”. Onmiddellijk waren we verliefd op dit fijne ras. Een jaartje later mochten we onze eerste labradoodle verwelkomen in ons gezin, Gijsje.

Voor ons is een hond een deel van het gezin. Onze honden leven steeds binnenshuis en we nemen ze zoveel mogelijk met ons mee als we niet thuis zijn. Wandelen, spelen, werken, ze zijn altijd van de partij.

Daar we altijd graag een nestje hadden werd een opleiding gevolgd tot hondenfokker. Een nestje kweken is een hele verantwoordelijkheid waarvoor je de nodige kennis dient op te doen.

Als je kiest voor een pup van bij ons, dan mag je gerust zijn, het welzijn van onze honden staat steeds bovenaan.